Регион

Четирима търговци от Димитровградския пазар изгоряха

Димитровградски пазарСлужители на икономическа полиция са извършили проверка на Неделен пазар – Димитровград с цел установяване на противозаконна продажба на стоки, носещи обозначения на защитени търговски марки. 

При проверките на четири търговски обекта са били открити изложени за продажба и иззети общо 292 спортни екипа от марката Адидас и 48 чифта маратонки с надпис Пума. Икономическите полицаи са образували четири досъдебни производства срещу двама хасковлии на 52 и 57 години, 31-годишна жителка на Омуртаг и 27-годишен димитровградчанин за продажба на стоки, носещи незаконно логото на известни търговски марки. 

По същото време икономическите полицаи са задържали и 25-годишен хасковлия в момент на изпращане по куриерска фирма на кашон с 590 кутии цигари от различни марки без акцизен бандерол. В документите е описано, че изпраща текстилни стоки до поискване на неустановено лице в София. В документите изпращача се е представил с друго име. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.10.2009 8:10 8:10

tozi pazar za6to ne go zakriqt

Back to top button