Регион

Полагат специална маркировка – студен пластик, преди новото кръгово на пътя Хасково – Димитровград

Специална маркировка се полага в района на новото кръгово на пътя между Хасково и Димитровград.

От Областно пътно управление съобщиха за Haskovo.info, че маркировката е заложена по проект. Освен стандартната маркировка се полага и студен пластик – тя е между 3 и 5 мм над нивото на асфалта. Целта е шофьорите да усетят неравността и да намалят преди кръговото.

Кръгово

Haskovo.info припомня, че в последните дни вече станаха няколко катастрофи на новото кръгово. Първо в него се заби Форд, при което пострада жена. След това катастрофира и пикап с работници, като при инцидента нямаше ранени.

Пикап Мицубиши с работници се потроши в новото кръгово между Хасково и Димитровград

5 коментара

  1. Не ми се иска да бъда лош пророк, но с това глупаво кръгово чиято празна кратуна някой измисли ми се струва, че доста курбани тепърва ще бъдат раздадени.

  2. Кръговото въбще не му е мястото там, това е магистрала, не може да изкача изведнъж кръгово и при това супер тясно с малък диаметър, толкова ли нямаше място да се направи поне два пъти с по-голям диаметър, да не говорим че трябваше надлез да се направи, но тъпотията ще взима постоянно жертви там, направиха олатр за жертви на някоя ложа.

  3. ако това го смятате за магистрала по добре си оставяйте книжките някъде, по добре не карайте за да не погубите някой невинен. а на магистралата сигурно казвате летище и там се учите да излитате. глупави хора!

    1. точно си е магистрала, но са наредили знаци като за междуселски път от Горно Уйно до село Миндя!

  4. Това е добро начало, но трябват и светещи стрелки като при комшиите в Турция ,за да се вижда кръговото при мъгла и през ноща!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button