Спорт

Клуб „Димитровград“ с 8 медала от националното по борба

КласиранеВенцислав Ангелов спечели единственото отличие с хасковски адрес на националния турнир по класическа борба за деца в Перник. Малкият възпитаник на клуб „Ангел войвода“ се класира трети в категория 35 кг. заедно със Стоян Илиев от Карнобат. Пети в същата категория остана хасковлията Тодор Ангелов.

С осем медала се завърнаха от националния турнир по свободна борба „Никола Илчев“ децата от клуб „Димитровград“. Домакин на състезанието бе Стара Загора, а в схватките участваха над 180 млади надежди от 30 клуба в страната –  съобщиха от федерацията по борба. 

Микяй Наим /35 кг/ и Димитър Иванов /38 кг/ станаха шампиони в категориите си, а съотборниците им Павел Иванов /32 кг/, Иван Ангелов/38 кг/ и Богомил Бонев /42 кг/ се окичиха със сребърни медали. Отличното представяне на димитровградчани затвърдиха и Николай Любенов /32 кг/, Мирослав Иванов /42 кг/ и Веселин Славов /59 кг/, който се пребориха за бронзовите отличия в надпреварата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
serdar sezgin ali ot stremsi
serdar sezgin ali ot stremsi
26.01.2010 9:53 9:53

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Back to top button