Хасково

Арестуваха пиян шофьор с краден Фолксваген в Хасково

27-годишен асеновградчанин е арестуван за шофиране в нетрезво състояние на краден Фолксваген Голф в Хасково, съобщават от полицията.

Той е спрян за проверка на 21 декември в 1:35 часа във видимо неадекватно състояние на булевард „България“. Отказал е тест с дрегер и кръвна проба.

Водачът е откаран в полицията, където дошъл и 47-годишен мъж, който заявил, че колата му е открадната от квартал „Бадема“.

27-годишен от Харманли пък е задържан в града за шофиране след употреба на метамфетамин.

Хасковлия е арестуван за държане на наркотик. На 21 декември в 2:25 часа на улица „Георги Кирков“ в областния град автопатрул е засякъл двама младежи до лек автомобил Фолксваген. При вида на полицаите едният от тях на 23 г. е изхвърлил от дрехите си 2 станиолови сгъвки със суха зелена листна маса -канабис и пликче с бяло прахообразно вещество с тегло 1 грам – метамфетамин.

Момче е установено за кражба в Симеоновград. 15-годишният проникнал в мазе на улица „Никола Петков“ през незаключената му врата и задигнал от свой съгражданин 2 въдици. Детето признало деянието си и върнало откраднатото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button