Регион

28-годишен димитровградчанин нацелил ТИР-а с чушките

Катастрофата28-годишен димитровградчанин е пострадал при катастрофата на пътя между града на младостта и село Радиево днес.

Около 01:30 часа през нощта мъжът пътувал за Стара Загора с лек автомобил Хонда Сивик, навлезнал в лентата за насрещно движение и се блъснал странично в идващия насреща ТИР.

За да избегне удара шофьорът на тежкотоварната кола се обърнал. Пострадал обаче е само водачът на Хонда-та, който е с фрактура на ръката, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

КатастрофатаТИР-ът е превозвал 20 тона чушки. След обръщането на возилото червената капия се е разпиляла по пътя.

Въпреки създалата се ситуация движението по пътя Димитровград – Стара Загора не е спряно, но е затруднено в района на катастрофата.

На мястото на инцидента пристигнаха служители на полицията, спешна помощ и пожарната. Очаква се старозагорската фирма – собственик на ТИР-а да организира вдигането му.

Image Image

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button