Любопитно

„Хангар 42“ и млади музиканти с рок концерт в Хасково

Рок група „Хангар 42“ ще изнесе концерт на 27 декември от 19:30 часа в хасковския Младежки център, съобщи вокалистът на бандата Боян Гегов.

Групата ще представи пред публиката най-доброто от своя репертоар. На сцената ще бъдат поканени някои от най-талантливите млади музиканти на Хасково. Предвидени са много изненади.

Концерт

Концертът под мотото „Заедно срещу дрогата“ се организира съвместно с Превантивно-информационния център по наркотични вещества, съобщи Цветелина Георгиева, председател на общинския съвет по наркотичните вещества. Тя допълни, че с концерта стартира програмата „Посланици на здравето“, която ще продължи и през 2020 г. На концерта ще бъде представен новият съвместен продукт на центъра и групата по превенция употребата на наркотични вещества – „Моят избор – живот без наркотици“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button