Регион

Обмислят отварянето на нови гишета на Капитан Андреево

Отварянето на нови гишета на ГКПП „Капитан Андреево“ е било обсъдено на среща между министъра на икономиката Емил Караниколов и турския заместник-министър на търговията Ръза Туна Турагай.

Повод за срещата е засиленият трафик през българо- турската граница, където от месеци насам има километрични колони от товарни автомобили. В нея са участвали и представители на Агенция Митници, Гранична полиция, БАБХ и Агенцията по безопасност на движението по пътищата.

Среща

Предложението на нови гишета е на турската страна. Те трябва да спомогнат за по-бързата обработка на товарните автомобили. Двете страни са се обединили около мнението, че ще бъде направено всичко възможно от двете страни за облекчаване на трафика. Предстои нова среща в края на януари, за да бъде обсъден напредъкът по реализирането на идеите, уточняват от Министерството на икономиката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мирката
Мирката
23.12.2019 22:57 22:57

Що пък бързат толкова, квот станало, станало. Има време, проблема може да почака няколко години.

Back to top button