Хасково

Обзавеждат новия център за психично болни в Хасково с над 45 000 лв.

Обществена поръчка за обзавеждане на новия Център за грижа за възрастни с психични разстройства обявиха от община Хасково.

Прогнозната стойност на поръчката е 45 121 лв. без ДДС. Тя включва обзавеждане на спални и дневни помещения, кухня със столова, помещения за персонал, съблекалня, перално, стая за терапия, фоайе, санитарни и складови помещения, коридори. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 28 януари.

Haskovo.info припомня, че първата копка на центъра, в който ще се грижат за 15 възрастни, беше направена на 2 декември до Центъра за психично здраве в квартал „Болярово“.

Договорът за проекта е сключен на 1 ноември 2018 г. между общината и Министерство на регионалното развитие и благоустройство, управляващ орган на Оперативна програма Региони в растеж 2014-2020. Той е за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. Общата стойността на проекта е 569 591 лв., от които 484 153 лв. са от ЕФРР, а 85 438 лв. от националния бюджет. Срокът за изпълнение е до 1 ноември 2020 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button