Хасково

Дария, Скай, Иван и Янко получиха нови инструменти на концерта на „Хангар 42“

Четирима даровити музиканти бяха изненадани, като получиха нови инструменти на концерта на рок група „Хангар 42“ в хасковския Младежки център.

Всеки един от четиримата се изяви по време на концерта на рок бандата. В кулминацията вокалистът Боян Гегов обяви, че именно това са талантите, които ще получат инструментите. Те са закупени от благотворителната кауза на „Хасково рок“. Haskovo.info припомня, че тогава бяха събрани 3 670.84 лв., основно от продажбата на тениски.

Концерт

Певицата Дария Боева с вокален педагог Дияна Кордова получи микрофон, цигуларката Скай Томлинсън с учител Ели Софтова беше зарадвана с цигулка, китаристът Иван Делчев от школа по китара „Хала“ с ръководител Николай Делчев получи нова китара, а пиано беше подарено на Янко Панчев от Дома за пълнолетни със сетивни нарушения, който от 3 г. е в школата на Татяна Колева.

Концертът под мотото „Заедно срещу дрогата“ се организира съвместно с Превантивно-информационния център по наркотични вещества. С него стартира програмата „Посланици на здравето“, която ще продължи и през 2020 г. На концерта беше представен новият съвместен продукт на центъра и групата по превенция употребата на наркотични вещества – „Моят избор – живот без наркотици“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button