Любопитно

„Титан 5“ конкурира „Черната вдовица“ при най-мощните пиратки в Хасково

В навечерието на Нова година хасковските магазини за пиратки, заря и украси се радват на все повече клиенти.

Голямото запасяване с пиротехника е започнало още по Коледа, като най-големият наплив се очаква в последните два дни преди Нова година. Купува се всичко – от пиратки до ракети, римски свещи и най-вече батериите. Почти всички батерии са с финален гърмеж.

Пиратки

Най-мощните пиратки са „Черната вдовица“ и новата – „Титан 5“, които се продават само на пълнолетни. „Черната вдовица“ е по 10 лв. за 20 бройки, а „Титан 5“ – 8 лв. за 20 бройки. Различните видове заря вървят от 20 до 400 лв.

В зависимост от силата на пиратките и зарята има възрастово ограничение, като най-мощните не се продават на деца. Тези под 12 г. могат да си купят например кракерчета и конфети. Много от децата влизат в специализираните магазини с родителите си.

Хората трябва да бъдат изключително внимателни с пиратките и пиротехниката. Както Haskovo.info писа, вчера 8-годишно момченце от харманлийското село Славяново получи изгаряния, след като пиратка му гръмна в дясната ръка.

Пиратки

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Алихан Хасанов
Алихан Хасанов
13.12.2022 8:24 8:24

ТИТАН 5 имате ли

Back to top button