Хасково

Мидов: Контактите с Красьо не са повлияли на принципите ми

Петър Мидов

Петър Мидов

Не смятам, че контактите ми с Красьо са повлияли на принципите ми и нямам намерение да подавам оставка, заяви пред Haskovo.info бившият окръжен прокурор на Хасково Петър Мидов. Той коментира изнесената от Висшият съдебен съвет информация за кандидатите за шефове в системата, които са контактували със станалия известен като съдебен лобист Красьо Черния от Плевен.

Мидов призна, че се е срещнал случайно с Красьо ден преди избора на окръжен обвинител преди месеци и тогава той му е казал, че няма шансове за поста. Не е ставало дума за съдействие и не съм си помислял, че така може, заяви Мидов и допълни, че не вижда нищо компрометиращото при тези контакти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
един
един
29.10.2009 17:09 17:09

Точно ти ли?Направо да не повярва човек!Самата невинност,същински ангел небесен!Само че в града друго се говори.Но бъди спокоен,защото и от теб има по корумпирани в прок*ратурата на Хасково.Не сте прок*рори а живи търгаши.

x
x
29.10.2009 17:16 17:16

Van ot sistemata i na poleto s motikata

07
07
29.10.2009 17:23 17:23

На дръвника!!

принципен
принципен
29.10.2009 17:52 17:52

„Петър Мидов – прок*рор в Окръжна прок*ратура – Хасково, кандидатствал за шеф на Окръжна прок*ратура Хасково.
Мидов е имал 22 срещи и разговори с Красьо.“

За каква 1 среща бръщолеви тоя, за какви принципи, какви пет лева.Пет пари не струва такъв прок*рор и принципите му.

MIDOV4EV
MIDOV4EV
29.10.2009 19:25 19:25

Пеца , от първия миг на твоята кариера си в екстрементите! Още от взаимният ви бизнес в Свиленград с Дуев, Бог да го прости.
Той беше най-големия бизнесмен сред прок*рорите тогава , а ти го надмина.За особените отношения с Тенчо от Харманли пък да не говорим.Как да обвиняваме и съдим принципно , когато играем с бандитите в един отбор.Пеца оттегли се с чест и достойнство.Идва новия Евродоклад по правосъдие и вътрешен ред и май твоето име ще бъде там.Ако искаш да коментираме открито звънни ми.Знаеш кой ти пише тези редове.Чао и бъди разумен.

Back to top button