Годината 2019: Катастрофите остават най-четените новини в Haskovo.info

Важно, Хасково

Новините за катастрофи продължават да бъдат най-четените и през миналата 2019 година, сочи статистиката на Haskovo.info. Тенденцията е от много години насам.

Близо 40 000 прочитания има темата за катастрофите, които станаха през юни на пътя Хасково – Димитровград и Хасково – Кърджали. Едната от тях беше предизвиката от животни на шосето, а при другата загинаха двама младежи.

Втората най-четена тема в сайта е смъртта на хасковлийка в Кушадасъ – близо 29 000 прочитания.

В топ 10 на най-четените новини влиза и наводнението през лятото, когато градът беше парализиран от летните бури с близо 28 000 отваряния.

Сред позитивните акценти място намират абитуриентските балове – над 22 000 са четенията на репортажа от 6 бала в една нощ. Също почти 22 000 четения има и новината, че хасковската автогара се е превърнала в снимачна площадка.

В класацията с най-четените теми следват Бой след обида на работничка в завод, Ясни са имената на новите общински съветници, Откриват нов завод за 8 милиона евро и новини за открити мъртви хора в Хасково.

През 2019 година Haskovo.info продължи да увеличава аудиторията си. Посещенията в сайта според най-авторитетната статистика – Google Analytics са близо 7 милиона, а отворените страници – над 12 милиона.

Благодарим Ви, че сте наши читатели!

Пожелаваме си през тази година повече добри новини!

2 коментара

  • Така и така е време за статистика в края/началото на годината. Не се съмнявам, че катастрофите са най-четените новини. И не, защото това искаме да четем, а защото това са новините, за които най-много се пише.
    Това ще е най-обсъжданата тема и през новата година. Залагам 2 стотинки!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.