Млади артисти дариха електронна конзола на децата в хасковски социален център

Любопитно

Млади хасковски рап изпълнители дариха електронна конзола и игрите към нея на Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, съобщават от общината.

Haskovo.info припомня, че средствата бяха събрани от благотворителния им концерт на 30 декември в Младежкия център. Сред участниците бяха Черния Тони, Vanya G, Yoana Star, Vango, Krey C, Fipo.

Антон Тончев или Черния Тони и неговите приятели разказаха, че това е благотворителна проява, която цели да постави основата на едно трайно младежко присъствие в доброволческите инициативи в Хасково. На среща с кмета Станислав Дечев младежите обсъдиха конкретни възможности за сътрудничество с община Хасково за организиране на младежки прояви, които да обединят хората около конкретна кауза за доброто на града.

Млади хасковски артисти избухнаха предновогодишно с миска в публиката

2 коментара

  • Чуждопоклонничеството е характерно за българското говедо. Ако му дадеш лайно и му кажеш ,че е американско ще го изяде. Нищо ,че е лайно. Важното за чуждопоклонника е , ЧЕ Е АМЕРИКАНСКО. Такова падение не е случайно. То започва от родители и върви към деца и внуци.

    • съветското лайно вече си го изял, то е като хероин, единици са тези, които са се спасили от тази проказа!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.