Хасково

Подаръци от кмета за майката на първото бебе в Хасково за 2020 г.

Майката на първото бебе в Хасково за 2020 г. получи подаръци от кмета Станислав Дечев, съобщават от общината.

Както Haskovo.info писа, Росица Петева роди Виктор на 2 януари с мерки 3.650 кг. и 50 см. Виктор е второ дете на щастливите родители Росица и Венцислав Петеви. Най-радостна от появата на Виктор на бял свят е 5-годишната му сестричка Моника.

Подаръци

Дечев зарадва майката с подаръци за малкия Виктор. „Добре дошъл, Виктор! За Хасково е чест и гордост, че 2020 година започва с твоето раждане, Виктор! Бъди здрав, бъди силен, бъди смел и нека победите те съпътстват през целия ти живот! От цялото си сърце пожелавам на Първото бебе на Хасково за 2020 година да бъде благословено, да живее в мир, обич и спокойствие! Нека всяка следваща година в семейната история започва с щастливи събития, както настоящата 2020 година!“, се казва в поздравителния адрес на кмета.

Градоначалникът благодари на екипа, който е посрещнал новия живот в Хасково: д-р Добри Добрев, д-р Теодор Филипов, акушерките Айше Юсеин и Ганиме Такиева, анестезиологът д-р Вълев, медицинската сестра Аптула, д-р Лили Йонкова.

Момченце е първото бебе на 2020 г. в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Диария
Диария
04.01.2020 22:19 22:19

Колко щастливо. Пожелаваме здраве,късмет,щастие и светло бъдеще на новороденкото. А някой сети ли се за горкото бебенце което си отиде в ПРАЗНИЧНАТА НОЩ ? Някой нещо направи ли по въпроса ? Наказание ? Защо този олигофрен е на свобода докато майката на тази рожба сигурно умира всеки ден,час,минута,секунда ? Докато кметЧето ни раздава подаръци на новородени така и ги раздава на УБИЙЦИ ! Хората които имат вяра, надежда за тази държава ха-ха-ха яко сте се объркали :) по-вероятно е светът да постигне вечен мир отколкото жалката България да се оправи!

Анонимен
Анонимен
04.01.2020 23:41 23:41

“ Тази държава “ Още като прочете това човек и е наясно ,че няма да се оправи. Можеше да пише “ моята родина “ . А “ тази държава “ звучи като чужда. Явно така я чувстват повечето парапитеци тук по тези земи. И още нещо. Кмета няма абсолютно никакво отношение към съда . Това енякаква олигофрения да бъркаш двете неща. ГоспоИце

Back to top button