Регион

22-годишна загина при ПТП, спътничката й с опасност за живота

Линейки22-годишна свиленградчанка загина при катастрофа. Инцидентът е станал снощи около 18:35 часа по пътя от граничния град към село Пъстрогор.

След употреба на алкохол 48-годишен свиленградчанин застанал зад волана на Форд-а си, изгубил контрол над возилото, навлезнал в лентата за насрещно движение и се ударил челно в идващия насреща Хюндай.

Корейската кола е била управлявана от 26-годишен мъж от Любимец. От удара той е със счупена лява ръка. Возещата се в Хюнда-я 22-годишна свиленградчанка е починала малко след катастрофата в свиленградската болница. Спътничката й, която е на 20 години е със черепно-мозъчна травма и счупен десен крак. Транспортирана е в Пловдивската болница с опасност за живота.

При друг инцидент станал на 1,5 километра преди село Богомил пострада 47-годишен мъж от Гълъбово. Той се е возел на предната седалка на Ауди 80, управлявано от 30-годишен мъж от село Мъдрец.

Поради движение с несъобразена скорост на ляв завой шофьорът е изгубил контрол над автомобила и се е преобърнал в дясно от пътя. Опасност за живота на ранения няма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.11.2009 16:09 16:09

i piqniq ubiec pak jiv kakto vinagi TCTCTC samo zatvor za takiva

Back to top button