Регион

Стартира дарителска кампания за 7-годишната Михаела

Спешна дарителска кампания под мотото „Бъдеще за Михаела“ стартира семейството на 7-годишно момиченце от Димитровград, чийто живот вече 6 години е почти непрекъсната борба за здраве.

За този период детето и родителите му преминават през ужаса на диагнозата Невробластом – първоначално и впоследствие – Сарком на Юинг, 4 операции, над 60 химиотерапии и 3-месечна протон терапия в Германия. Уви, в първия работен ден на тази година, при поредната химиотерапия в Детската онкохематология на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, става ясно, че тя вече не действа.

Михаела

Според лекарите, единственият шанс за Мишето е имунотерапия, която не е регистрирана в България, но се прилага в Америка и Япония. Лекарствата не се заплащат от Здравната каса и са непосилно скъпи за всяко българско семейство. Цената на един флакон е 15 000 евро. Михаела се нуждае от 6 курса имунотерапия, през период от 20 дни, като цената за всеки е по 60 000 евро. Нужни са 24 флакона, като за 6-те курса са необходими 360 000 евро. Първият курс трябва да започне в началото на февруари.

Лекарството вече е било прилагано от лекарите тук и малкият Димитър, за който отново добрите хора събраха средства, е в трайна ремисия.

Семейството и близките на Михаела се надяват, че чудото ще се случи и за тях! И молят спешно за помощ! Можете да ги подкрепите в Helpkarma и кампанията „Бъдеще за Михаела“ и чрез

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк, клон Димитровград
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 в лева

BIC UNCR BG SF
Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button