Хасково

За 2 минути разбиха хасковски магазин и задигнаха 3 513 лв.

Кражба на пари е извършена тази сутрин от магазин в Хасково, съобщават от полицията.

В 2:41 часа на спешния телефон е получено съобщение от служител на фирма, охраняваща магазина на булевард „България“. В рамките на 2 минути след изкъртване на алуминиева входна врата е проникнато в склада на помещението и от шкаф са откраднати 3 513 лева.

12-годишно момче пък е хванато в кражба на пари от библиотека. В дните преди края на миналата година, малолетният разбил входната врата на библиотеката, намираща се в читалището на булевард „Съединение“ в Димитровград и задигнал 40 лв., оставени на бюро. След довеждането си в полицейското управление и в присъствието на инспектор Детска педагогическа стая, момчето признало деянието си.

31-годишен симеоновградчанин вчера следобед счупил с юмрук игрална машина в зала в града. Сигнал за повреждането на апарата е подало крупието от залата. Мъжът е задържан до 24 часа, допълват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button