Регион

Превозвачите отмениха протеста след среща с Бойко Борисов

Отменя се протестът на превозвачите, който беше насрочен за 13 януари.

Това стана след близо 3-часови разговори с премиера Бойко Борисов. В срещата участва и шефът на хасковската фирма „Арда тур“ и член на Управителния съвет на Националното сдружение на автобусните превозвачи Себахтин Исмаил.

„Останах очарован от премиера. Той много добре разбира нашите проблеми и има желание да помогне на бизнеса“, заяви пред Haskovo.info след срещата Исмаил. Той съобщи, че с Борисов и министрите са се договорили да бъде внесен законопроект за криминализирането на нерегламентирания превоз. Има договореност и за единен орган за контрол. На срещата е било решено още тол такси да се събират само по магистралите и първокласните пътища, а второкласните да отпаднат.

Haskovo.info припомня, че от средата на декември започна символичен протест, като по много от автобусите бяха сложени протестни табели. Превозвачите в цялата страна бяха решени да спрат автобусите в понеделник, а камионите да затворят пътища и гранични пунктове. Сега протестите се отменят.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виолета
Виолета
11.01.2020 10:12 10:12

С,къде в Боряна Тенчева- у-л на „Златно руно“,дъщеря на Гено „пу…та“и съпруга на председателя на групата общ.съветници от БСП- комунисти др.Годжов.Пълен майтап – капиталист да защищава и интресите на хората.Нека до нея застане и брат й Жоро.Да станат лика прилика. Вижте какви палати направиха- с какви пари?Гласувайте за кликата-БСП .

шменти капели
шменти капели
11.01.2020 11:28 11:28
Отговор до  Виолета

Кликите на БСП и ГЕРБ са от едно и също крадливо комунистическо котило.

Ботьо
Ботьо
12.01.2020 11:06 11:06

Защо се месите в работата на „Златно руно“? И защо бъркате БСП в тази история?Само реват,че нямат пари,а вижте къде живеят.И син и дъщеря по- алчни от бащата.Тази алчност ще ги погуби.А,пък коминягите цъфнали и вързали с Виктор Ходжов.

Back to top button