Регион

Маджид Мандаджъ полага клетва като кмет на Стамболово

Маджид МандаджъНовоизбраният кмет на община Стамболово Маджид Мандаджъ ще положи клетва днес. Гости на церемонията ще бъдат областният управител на Хасково Румен Данев и областният лидер на ДПС Мехмед Атаман.

Haskovo.info припомня, че Маджид Мандаднжъ бе избран за кмет на община Стамболово на частичните местни избори на 24 октомври. Той спечели кметския пост с 87,57% процента.

Новият кмет на община Стамболово е бивш директор на средното училище в общината. Той е бакалавър по история и география и има магистърска степен по стопанско управление. На 35 години е, женен, с две деца. От 2003 г. насам е председател на Общински съвет – Стамболово. Преди това има три мандата като общински съветник от ДПС.

В дневния ред на заседанието е предвиден и избор на председател на Общинския съвет. Очаква се това да бъде Мухлис Сербест, който вече втори мандат е зам.- председател на местния парламент и четвърти мандат общински съветник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Елена
Елена
22.12.2009 15:29 15:29

да пукне , дано ❗

Back to top button