Спорт

Хасковски бадминтонистки ще представят страната ни на Европейско

Хасковските бадминтонисткиХасковските бадминтонистки Габриела и Стефани Стоеви са включени в състава на националния  отбор по бадминтон за европейското първенство в Словения този месец. Младите надежди, които имат зад гърба си редица титли от местни и международни турнири и са доказали качествата си дори срещу по-възрастни съперници, в момента са на подготвителен лагер в София.

Треньорът Станимир Бойчинов каза пред Haskovo.info, че двете сестри са в добра спортна форма и се готвят усилено за предстоящите двубои в Словения, които започват в събота.

Междувременно хасковският клуб по бадминтон завърши на второ място при момчетата и момичетата в първенството до 17 години, което се проведе в зала „Спартак“. Сестрите Стефани и Габриела Стоеви се състезаваха в тандем съответно с Ева Тонева и Божидара Топузова. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button