Хасково

Хасковският проект „Здравето е навсякъде около нас“ е в национален конкурс

Проектът „Здравето е навсякъде около нас“ е сред 60-те допуснати до участие в Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“, съобщават от здравното министерство.

Той е номиниран в трета възрастова група при учениците от 8 до 12 клас и е изработен в Центъра за подкрепа за личностно развитие в Хасково. Ръководител на проекта е Живко Желев. Това е и единственият проект от Хасковска област в традиционния конкурс.

Конкурсът е организиран от Министерството на здравеопазването в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на околната среда и водите, Министерството на младежта и спорта, Министерството на културата, Офиса на Световната здравна организация за България, Българския младежки Червен кръст и Представителството на Европейската комисия в България.

Тазгодишното издание на конкурса ще продължи до 10 май, а официалното награждаване на победителите ще се проведе през месец юни. Тогава на официална церемония ще бъдат отличени авторите на 60-те проекта-финалисти. Наградени ще бъдат 9 проекта, класирани съответно на първо, второ и трето място и 3 проекта, класирани за поощрителни награди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button