Хасково

Блъснаха двама пешеходци, арестуваха дрогиран и пиян шофьор в Хасково

Двама пешеходци са блъснати в Харманли, съобщават от полицията.

Първото произшествие е станало на 10 януари вечерта на улица „Св. Климент Охридски“. 39-годишен жител на село Българска поляна е блъснал с колата си намиращ се на платното пешеходец на 29 г., който ненужно е удължил времето и пътя за пресичане. Пострадалият е с контузия на лявата гръдна половина и лявата подбедрица. Прегледан е и е освободен за домашно лечение. И на двамата участници са съставени актове.

В събота преди обяд на булевард „България“ в града 53-годишен водач на Фолксваген не е пропуснал намиращата се на пешеходна пътека 82-годишна жена и я блъснал. Пострадалата е с контузия на лявата гръдна половина. Прегледана е и е освободена за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

Пет бързи производства са стартирали през почивните дни в региона. Първото е в Димитровград срещу 56-годишен водач, управляващ Опела си с чужди регистрационни табели. В хасковското управление са били задържани трима водачи. Единият на 30 г., управлявал Мазда-та си след употреба на амфетамин, метаамфетамин и канабис, друг на 24 г., шофирал Ауди-то с наличие на 1.6 промила алкохол, а третият на 50 г. – подкарал Фолксваген с фалшиво белгийско свидетелство за правоуправление. Последното производство е в Харманли срещу мъж на 49 г., движещ се по улиците на града с Фолксваген без регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button