Регион

Откриват Дневен център за деца с увреждания в Ивайловград

ИвайловградДневния център за деца с увреждания ще бъде официално открит днес в Ивайловград. Той ще се помещава в бившата детска градина в кв. „Дружба“. В него специалисти ще работят с деца  от 3 до 18 годишна възраст.

Кабинетът в Дневния център разполага с 22 места. Направени са две занимални и две спални помещения. В момента от услугите му се възползват деца от Ивайловград и селата Белополци, Железино, Розино, Планинец и Конници. 

Дневния център предоставя комплекс от социални услуги, гарантиращи цялостно обслужване на децата през деня, свързани с предоставяне на храна и транспорт, задоволяване на ежедневните, здравни, образователни и рехабилитационни потребности.

Областният управител Румен Данев ще присъства на откриването на Дневния център, а преди това ще се срещне с кмета на Ивайловград Стефан Танев и неговия екип.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button