Регион

5 кражби за денонощие в област Хасково

ПолицияПрез изминалото денонощие са станали две взломни кражби в Харманли. Първата е в хранителен магазин, намиращ се на улица „Асен Златаров“, откъдето неизвестно лице е откраднало 40 стека цигари от различни марки и 150 лева на монети и дребни банкноти. 

Втората кражба е от новострояща се кооперация на улица „Ст. Льондев“. От там са задигнати дрелка, ъглошлайф и 25 метра разклонител. 

Начина на извършване и на двете кражби е чрез разбиване патроните на входните врати. 

Обир е станала и в Свиленград. От намиращата се на улица „Иван Мангъфов“ сграда са откраднати 2 ъглошлайфа, радиочасовник, електрически трион, перфоратор и моторен трион. Крадецът е влезнал през неукрепен прозорец. Образувани са досъдебни производства. 

Служителите на реда са регистрирали и две кражби на вещи и части от автомобили в Димитровград и в свиленградското село Студена. След счупване на задно дясно стъкло е проникнато в лек автомобил „Опел Корса“, собственост на 40-годишна димитровградчанка. От колата, паркирана на булевард България е откраднато CD

От товарен автомобил Даф в село Студена неизвестен извършител е задигнал 2 акумулатора. Колата е собственост на 43-годишен жител на котелското село Градец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button