Свалят нивото на кръговото на изхода на Хасково за Кърджали

Хасково

Започва ремонт на кръговото кръстовище на изхода на Хасково в посока Кърджали, съобщават от общината.

Вече се монтират пътните знаци за създаване на временна организация на движението на булевард „Освобождение“. Утре предстои съгласуване и приемане на временната организация с КАТ и веднага след това започва работата.

Кръгово

Ремонтът ще се извърши съгласно нормативните изисквания. Най-общо, предстои да бъде свалено нивото на кръговото, за да се избегнат тежки инциденти при сблъсък с него, каквито имаше през последните години. Отделно кръговото ще бъде допълнително обезопасено, по подобие на новото – на пътя между Хасково и Димитровград, допълниха от кметството.

Стойността на поръчката е 19 075 лв. с ДДС, а изпълнител е АБ АД. Срокът на завършване на ремонта е 15 календарни дни от издаването на акт 11. Този акт позволява продължаване на строителните работи по обекта и е издаден днес.

6 коментара

  • А така сваляйте нивото на кръговото че като се удари в кръговото да се блъсне в отсрещните коли. УМНИЦИ!

  • Жалко такова хубаво кръгово беше!!!!Спираше пияни заляни дрогирани и малоумници!!!!Сега като минат през него и право във някой невинен!!!!И ако има жертва то това ще е невинния а виновния даже ням да го осъдят!!!!!Оставете кръговото в сегашния му вид та който си го търси да си го намери!!!!!

  • Прахосване на средства!!! Като го намалят какво ??? Да преминават отсреща и да убиват невинни хора ли ?? От новият кмет само глупости до момента !!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.