Хасково

Увеличават се отсъстващите ученици и учители в Хасковско

РИОКОЗ ХасковоЗа два нови съмнителни случая на свински грип съобщи пред Haskovo.info директорът на здравната инспекция д-р Делчо Янев. Пробите ще бъдат изпратени в националната референтна лаборатория утре. Тогава ще стане ясен и резултатът на болното дете, чиято проба бе изпратени в София преди дни.

23,5% от учениците в област Хасково днес са отсъствали от училище, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния инспекторат по образование Иван Панайотов. Това е с 3,5 на сто повече от вчера.

Сметките показват, че днес вкъщи са си останали около 6 160 ученици. Увеличава се и броят на липсващите в клас учители. Има училища, в които отсъстват над 5 преподаватели. Засега обаче директорите успяват да намерят заместници, коментира Панайотов.

По-рано днес от РИОКОЗ съобщиха, че следващата седмица ще заседава комисия, която да обсъди епидемичната обстановка в Хасково и областта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.11.2009 20:06 20:06

Има болни деца в 163 Черноризец Храбър[color=purple][/color]

....
....
05.11.2009 22:44 22:44

Какво чакат?! Да се изпонатръшкаме всички и тогава да дадът грипна ли ?! Грипна се дава като предпазна мярка да не се разболяват децата, а не когато вече всички са болни. 😡

ddddddd
ddddddd
06.11.2009 8:14 8:14

Ami kvo mogat da cakat tocno tova koeto kazvate

Back to top button