Спорт

Президентът на БФС с подаръци за Михаел и „Слънце“, искат ремонт на стадион „Младост“

Младият футболист Михаел Ангелов и неговият клуб „Слънце“ получиха топки и екипировка от изпълняващия длъжността президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов.

Въпреки заболяването си доскоро момчето тренираше в „Слънце“ и миналата година получи националната награда „Лъвско сърце – Трифон Иванов“ и специалната награда на кмета на община Хасково „Силна воля“. Касабов заяви, че стремежът на БФС е все повече деца да тренират футбол.

Футбол

Мишо каза, че любимият му футболист е Роналдо, а от отборите е фен на ЦСКА. Той призна, че футболът го е научил на дисциплина и му е дал здраве. Момчето получи подарък и от кмета Станислав Дечев.

Президентът на клуба Иво Конгалов каза, че по-рано Касабов е подпомогнал „Слънце“ с лични средства. Той допълни, че миналата година клубът не е получил пари от общината и сега се надява да се случат повече неща за спорта с новия кмет.

Футбол

Преди срещата с Михаел, президентът на БФС и кметът са обсъдили възможността за финансиране от страна на футболната централа на проект на община Хасково за ремонт на стадион „Младост“. Дечев заяви, че това е приоритет №1 за тази година, защото Хасково е един от малкото градове в страната, който няма терен за тренировки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button