Спорт

Мерт ще играе за титлата на държавното по тенис, стана шампион на двойки

Хасковлията Мерт Рамадан се класира на финала на сингъл на Държавното лично първенство по тенис на закрито за юноши до 18 г. в Бургас, съобщават от федерацията.

На полуфиналите номер 5 Мерт Рамадан (ТК „Хасково 2015“) победи водача в схемата Денислав Проданов (ТК „15:40“, София) с 6-4, 6-1. В мача за титлата Мерт ще се изправи срещу втория в схемата Васил Димитров (ТК „НСА“, София).

При девойките за първото място ще спорят Даря Шаламанова и Елена Кралева.

Мерт спечели титлата на двойки, съобщават от клуба му „Хасково 2015“. Хасковлията и Максим Хорозов от ТК „Джуниър Про“ спечелиха решителния мач срещу тандема Александър Темов/Янаки Милев.

Във финалната среща при девойките Стела Пеева (ТК „Авеню“, Бургас) и Елена Кралева (ТК „Авеню“, Бургас) се наложиха с 6-4, 7-6(2) над Никол Русева (ТК „Кристи“, Дряново) и Лилия Димова (ТК „Хасково 2015“).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button