Хасково

Разбиха бетона на кръговото, ще слагат легнали бордюри

С тежка техника вече е разбит бетонът на кръговото на изхода на Хасково за Кърджали. Сваля се и неговото ниво.

От фирмата изпълните обясниха пред Haskovo.info, че по краищата на кръговото ще има легнали бордюри с ивица от павета. Целта е да се избегнат тежки катастрофи при сблъсъци с кръговото.

От общината съобщиха по-рано, че стойността на поръчката е 19 075 лв. с ДДС, а изпълнител е АБ АД. Срокът на завършване на ремонта е 15 календарни дни.

Снимки: Хаиг Карекинян

9 коментара

  1. Дали ще има инцидент повреме на изпълнение на поръчката? Също така дали ще има и нови знаци за ремонт който да предупредят хората за тази дейност?

  2. Казах ви. Направете го хем да може направо хем да може надясно по кръговото. Така искат съзтезателите. Угодете им.

  3. Айде сега и на Димитровградско да го направите така, че сума народ се изпотроши там. Нищо, че е ново, трябва да се изписват кинти за подобрения 🤣

    1. И двете си са супер който не може да кара да каца в тях!!!Сега какво да мине през кръга и да убие невинни така ли??? Като искат да се трепят да погубват само себе си!!!!!Ама Вие явно не разсъждавате трезво!!!!Какво Ви пречи дали ще има мантинела стена или пропаст ако караш нормално????

      1. Безсмислено изразходване на пари.След известно време ще рещат др.заграждения да слагат и така до безкрайност с едно кръгово.Причината не е в кръговото,но щом сте решили да поддържате бизнеса на някой си в града много места за кръгоеи и след това в книгата на Гинес за град номер едно по кръгови.

  4. Поне 3 ремонта има това кръгово по 20 бона, е знаете как се правят парички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button