Регион

Дете продава домашните си любимци, за да помогне на Михаела

9-годишната Ана-Мария от Димитровград реши да продаде домашните си любимци – хамстерите Пипа и Пухи, за да дари пари за лечението на 7-годишната Михаела.

Ана-Мария прочела в социалните мрежи за благотворителната кампания „Бъдеще за Михаела“ и решила, че иска да се включи лично в набирането на средства за лечение.

Видя постовете в групата „Благотворителен базар за Михаела“, сподели ми, че няма достатъчно нови хубави играчки, които да обяви на търг там и иска да продаде хамстерите си, за да помогне на момиченцето, разказва майка й Радомира Господинова.

Ана-Мария, която е ученичка в димитровградското ОУ „Пенчо Славейков“, получила хамстерите Пипа и Пухи, като подарък за първия учебен ден и се грижи за тях вече половин година. Споделя, че обича много домашните си любимци, но е готова да се раздели с тях, за да помогне на момиченцето Михаела. Пожелавам й да оздравява, искам да се запознаем и да си играем заедно, споделя още Ана-Мария.

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк, клон Димитровград
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 в лева
BIC UNCR BG SF
Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

3 коментара

  1. А на детето Ана-Мария, няма ли някой нормален възрастен да й обясни, че домашните любимци- хамстери, кучета, котета, не се продават, дори и за благотворителни каузи.
    Разбирам, че си търсите положителни новини, но това далеч не е добър пример и идея нямам даже защо давате гластност.

  2. Някой да обясни на това дете как се гледат хамстери! Не мога да повярвам в какъв малък аквариум го държи и то заедно. Пълна излагация. Няма 20лв да преведе по сметката, че си продава хамстерите ли? Това не са някаквк играчки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button