Регион

Дете продава домашните си любимци, за да помогне на Михаела

9-годишната Ана-Мария от Димитровград реши да продаде домашните си любимци – хамстерите Пипа и Пухи, за да дари пари за лечението на 7-годишната Михаела.

Ана-Мария прочела в социалните мрежи за благотворителната кампания „Бъдеще за Михаела“ и решила, че иска да се включи лично в набирането на средства за лечение.

Видя постовете в групата „Благотворителен базар за Михаела“, сподели ми, че няма достатъчно нови хубави играчки, които да обяви на търг там и иска да продаде хамстерите си, за да помогне на момиченцето, разказва майка й Радомира Господинова.

Ана-Мария, която е ученичка в димитровградското ОУ „Пенчо Славейков“, получила хамстерите Пипа и Пухи, като подарък за първия учебен ден и се грижи за тях вече половин година. Споделя, че обича много домашните си любимци, но е готова да се раздели с тях, за да помогне на момиченцето Михаела. Пожелавам й да оздравява, искам да се запознаем и да си играем заедно, споделя още Ана-Мария.

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк, клон Димитровград
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 в лева
BIC UNCR BG SF
Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Домашен любимец
Домашен любимец
20.01.2020 19:01 19:01

А на детето Ана-Мария, няма ли някой нормален възрастен да й обясни, че домашните любимци- хамстери, кучета, котета, не се продават, дори и за благотворителни каузи.
Разбирам, че си търсите положителни новини, но това далеч не е добър пример и идея нямам даже защо давате гластност.

Анонимен
Анонимен
20.01.2020 20:40 20:40
Отговор до  Домашен любимец

Като нямаш идея, замълчи.

Нямам думи
Нямам думи
25.01.2020 12:26 12:26

Някой да обясни на това дете как се гледат хамстери! Не мога да повярвам в какъв малък аквариум го държи и то заедно. Пълна излагация. Няма 20лв да преведе по сметката, че си продава хамстерите ли? Това не са някаквк играчки

Back to top button