Регион

Разбиха група, организирала проституция в казина и барове в Свиленград

Група, която организирала проституция в казина и барове в Свиленград, е била разбита от ГДБОП, съобщават от МВР. Установени са 11 момичета, които били ползвани от миналата година насам за сексуални услуги срещу заплащане на територията на граничния град.

В операцията са участвали служители на сектор БОП от 6 области под наблюдението на Специализираната прокуратура. Задържани са мъже на 42 и 27 години и жена на 28 години, които нямали изградена йерархия и конкретен ръководител. Според първоначалната информация по-възрастният мъж набирал и транспортирал момичетата, а другите двама работели в хотели като осигурявали клиентите.

Разследващите са иззели мобилни телефони. Разпитани са клиенти и посредник, както и част от момичетата. Задържаните са освободени от ареста срещу гаранция от по 10 000 лева за всеки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Цанко
Цанко
20.01.2020 16:10 16:10

Защо от там са дошли чак…къде е местното милиционерско сборище от кадърни и неподкупни

ШШ
ШШ
21.01.2020 15:26 15:26

И ЗА КАКВО ГИ ХВАЩАТ И ПОСЛЕ ГИ ПУСКАТ.МИЛА РОДНА КАРТИНКА

Back to top button