Хасково

Гимназисти от Хасково и Димитровград с акции в помощ на Михаела

Благотворителен базар в помощ на 7-годишната Михаела от Димитровград организираха в хасковската Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ учениците от 12 Ж с класен ръководител Диана Костадинова. Събраната сума е 240 лв., като всеки имаше възможност да закупи домашно приготвени кулинарни изкушения, разказват учениците.

До края на първия учебен срок в гимназията ще има поставени две дарителски кутии за Михаела – на първия и втория етаж.

Благотворителност

Към благотворителната кампания „Бъдеще за Михаела“ се включват и учениците от X Б клас на димитровградската ПМГ „Иван Вазов“, които организират поредица от спортни мероприятия. Целта им е да се съберат средства за изключително скъпата имунотерапия на Михаела, която е с диагноза Сарком на Юинг.

Спортните срещи в ПМГ „Иван Вазов“ ще са от 14:30 ч. на 22 януари по футбол, на 24 януари – волейбол и на 29 януари – баскетбол.
Каним да се включат ученици от всички училища в града. За участие стойността на дарението от един човек ще е 5 лв. и ще се събира на място. Ако не сте спортен тип заповядайте, като публика и подкрепете любимия си отбор и нашата инициатива, призовават учениците от Х Б клас на димитровградската ПМГ „Иван Вазов“.

Благотворителност

Дарителски кутии за Михаела са поставени на още 14 места в Димитровград с помощта и на Анна Кирилова:

1. Фитнес на Добри Делев, бул. Раковски, Димитровград

2. Рецепция на хотел „Естило”, Димитровград

3. Магазин „Левчето” до хотел „Естило”

4. Фризьорски салон „Интриго” (хотел „Естило)

5. Магазин за мебели „Естило”

6. Магазин „Чайка 1”

7. Магазин „Чайка 2”

8. Магазин „Здравец”

9. Магазин „Монита 1” (бивш „Плиска”)

10. Магазин „Монита 2” (бивше „Джордано”)

11. Детска градина „Слънце”

12. Фризьорски салон „Версай” на бул. България 7А, Димитровград

13. Преводи „Десис”, бул. Раковски 16, втори етаж

14. Фурна зад Пощата, Димитровград

В интернет дарителската платформа Helpkarma до момента дарителската кампания „Бъдеще за Михаела“ е набрала 48 461 евро. По дарителската сметка до тази сутрин постъпленията са 81 200 лв. Тази сума включва и окончателно събраните от благотворителната изложба-базар на димитровградските художници и деца от две арт школи 3 251.50 лв.

Семейството на Михаела БЛАГОДАРИ на всички, които се включват в кампанията за спасяване на малкото им момиченце! Мишето все още е в Детската онкология на УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив заедно със своята майка и се надяват скоро за малко да си бъдат у дома.

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк, клон Димитровград

BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 в лева

BIC UNCR BG SF

Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button