Регион

Шофьор с краден Опел се удари в товарен автомобил и избяга

Сигнал за лека катастрофа е подаден вчера рано сутринта в харманлийската полиция, съобщават от областната дирекция на МВР.

Изпратеният на място автопатрул е установил, че леко са се ударили товарен автомобил Дачия, шофиран от 69-годишен харманлиец и лек автомобил Опел, чийто водач избягал от местопроизшествието. При справка станало ясно, че леката кола е открадната преди 2 дни от старозагорското село Мъдрец и е обявена за издирване.

29-годишен жител на търговишкото село Илийно пък е бил спрян за проверка в село Свирково. Униформените са констатирали, че Ауди-то на водача е с поставени регистрационни табели, издадени за друг автомобил, а младежът е без шофьорска книжка, отнета му след влязло в сила наказателно постановление в едногодишен срок. Задържан е до 24 часа. В ареста е бил и 42-годишен харманлиец, хванат да шофира Опел по улиците на града с наличие на 1.77 промила алкохол в издишания въздух.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button