Регион

Хванаха крадци на гориво и цигари, скрити в Опел

За кражба на гориво е получен вчера сигнал в тополовградската полиция.

Установен е 64-годишен жител на село Радовец, който откраднал дизел от служебен автомобил на фирмата, където работел. След като бил разкрит, той върнал откраднатото.

Младежи на 18 и 21 г. от симеоновградските села Калугерово и Навъсен са хванати в Гълъбово в източването на 7 литра дизелово гориво от резервоара на товарен автомобил ДАФ.

Цигари без бандерол пък са иззели икономическите полицаи при ОДМВР Хасково. Вчера по обяд на платно „Вход за леки автомобили“ на ГКПП „Капитан Андреево“ те са проверили Опел, шофиран от 46-годишен софиянец със спътник негов съгражданин на 47 г. При направената щателна проверка на колата са намерени укрити във фабрични кухини 1 800 безакцизни цигари от различни марки. Тютюневите изделия са предадени с протокол, съставени са 2 акта по Закона за митниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
23.01.2020 11:07 11:07

„Хванаха крадци на гориво и цигари, скрити в Опел“! Кой е скрит в Опел-а, крадците, или горивото и олиото?!

Back to top button