Любопитно

Гимназисти с голям „Зимен концерт“ за закупуването на мултимедия

Ученическият съвет при хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ организира голям „Зимен концерт“.

Каузата е „Моето иновативно училище“ и е за закупуването на мултимедия за кабинет по информационни технологии. Цената й е около 1 000 лв., като до ранния следобед вече бяха продадени 150 билета на цена от 3 лв. Концертът е от 18 часа в Младежкия център, като са поканни всички, които искат да помогнат на гимназистите.

ПМГ

Програмата включва много песни, танци, изпълнения на пиано. Сред талантите, които ще се представят пред публиката са Атина Нико, Деляна Янкова, Дарена Георгиева, Евгения Евтимова, Елена Петрова, Елис Мюмюн, Анастасия Димитрова, Косара Тенева, рок група „Хала“, мажоретният състав, танцов клуб „Изгрев“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Как така
Как така
23.01.2020 21:10 21:10

И кво излиза сега – училище с над 700 ученици не може да си позволи една мултимедия. И защо точно 1000 лв. за нея? Превръщате децата в просяци, докато вие ръководството ги давате за други простотии. Искате да ви спонсорират същите тези ученици, дето ги неглижирате, защото не са децата на богаташи и големци. Ами вземете пари от родителите, чиито деца дивеят в час, пречат на останалите, а вие си затваряте очите щото били на някой си децата. Не вземайте от тези дето ги бройкате само за финансирането, дето им пишете 3-ки по физическо и ги оформяте с по-ниски оценки защото не са децата на богаташи и големци. Защото това са възпитани деца и мълчат, защото искат да научат нещо въпреки простотиите на другите и защото все още имат уважение към учители и институции. Тази ПМГ е едно блато на богаташки гаменчета, които открито се толерират от учители и директори. Дано на таки да попаднете да ви лекуват или да ви зависи съдбата, защото не съзнавате какво зло вършите като ги толерирате!

да
да
23.01.2020 21:22 21:22

В ПМГ са най психясълите учители по физическо. Наредено им е дапишат ниски оценки, че да смъкват успеха за стипендия на учениците. Степендиите обаче се раздават за постигнати образователни резултати – питам какво образователно има във физическото? Защо се взима предвид за стипендия. Защо се изчислява в общия успех. И друго – по всеки предмет учителя обяснява, показва, демонстрира материала. Как г-н Тр-лал-ла ще застане на челна стойка. И като той не може да покаже, защо се правят на големи пазители на така наречените нормативи по физическо. Даскалите по този предмет са чисто и просто злобни и това си е. Нарочно тормозят учениците.

Анонимен
Анонимен
24.01.2020 10:21 10:21

Защо е необходимо да се събират средства за медия от учениците. След като после надапи ще се използва пълноцено ,както се използват кабинетите по химия и биология,
Искаме да учите нашите, бпагодаря Ви,!

яху
яху
24.01.2020 21:00 21:00

В това училище има тотално разделение в мнението към учениците. Масово се толерират децата на неслучайни родители. На тях им се позволява всичко – да развалят дисциплината, да пречат на останалите, те са все извън правилата и им се пишата оценки поради чадър и ходатайства. За останалите ученици – у.у-у там се подхожда принципно – принципно в дисциплината, принципно в забалежките, принципно в ниските оценки , принципно като не си покрият нормативите, принципно им се закръглят оценките към по-ниското абе изобщо всички принципи на ПМГ от едно време та до сега. Да им имам принципите на тези даскалици, които за благоволението на някой си и майка си ще продадат. Пълна скръб!!!!!!!!!!!!!!!!!

възмутен
възмутен
24.01.2020 21:09 21:09

Напротив, трябва да ви кажа, че половината учители и учителки там са с някакъв соц манталитет. А някои са направо изкуфели. Не могат на нищо да научат децата – не могат да си въдворят дисциплина в час, мрънкат си подноса, говорят несвързано, а много си позволяват да дават тестове с материал, който нито са преподали, нито го има в учебника. Други пък като не могат да се справят с дисциплината и най-лесното е да креснат – вадете листчето. Ами защо бе уважаеми специалисти педагози наказвате цял клас, когато няколко човека шумят. Какво възпитателно има в това да тормозите децата, които с нищо не пречат. И как помагат тези непланувани и незаконни контролни – научихте ги повече по своя предмет, получихте повече уважение, оправихте дисциплината, или просто си отмъстихте на тези, които са кротки, които имат интерес да учат и които дори финансово имат нужда от стипендия. Евала на такива „добри“ педагози и психолози, които така разбират от преподаване и са добри в отношенията си с децата.

Back to top button