Регион

14 700 лв. събра концертът за Михаела

14 700 лв. за лечението на 7-годишното момиченце от Димитровград събра снощи големият благотворителен концерт „Аз съм Михаела“ в спортна зала „Младост“.

Тони Димитрова, Стоян Захариев, Надя Казакова, Варвара Панкова, Беатрис Александрова, Мария Гогушева и танцов клуб „На мегдана“ не просто се включиха безвъзмездно, но и подкрепиха финансово каузата. Озвучаването също безвъзмездно осигури Данчо Палашев. В благотворителния базар във фоайето на димитровградската спортна зала участваха десетки доброволци, като от него бяха събрани близо 4 000 лв.

Концерт

Кметът Иво Димов, председателят на Общинския съвет Гергана Кръстева, областният управител д-р Стефка Здравкова и заместникът й Митко Петров също заявиха подкрепата си за каузата „Бъдеще за Михаела“ и бяха сред гостите на концерта. Община Димитровград осигури залата за провеждането му.

58 440 евро са събраните до тази сутрин в интернет дарителската платформа helpkarma. По дарителската сметка на детето парите са над 130 000 лв. Необходимите за имунотерапията средства са близо 400 000 евро.

Концерт

Семейството на момиченцето благодари на всички съпричастни с каузата. „Благодаря ви, че приехте Михаела в сърцата си. Без вас, без всички добри хора, които ни помагат в този толкова тежък момент, няма да се справим. Бъдете здрави, бъдете благословени и нека никой никога да не попада в нашата ситуация и да не разбере какво е за една майка да проси живот за детето си“, през сълзи сподели майката Пепа.

Дарителската сметка:

Уни кредит Булбанк :
Титуляр : Михаела Венциславова Ангелова
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button