Стягат мартенски базар в центъра на Хасково

Любопитно

Традиционен мартенски базар ще се проведе в центъра на Хасково от 7 февруари до 8 март, съобщават от общината.

От кметството ще предоставят за ползване 65 места за поставяне на стативи на площ с размери 2 на 2 метра, на площадите „Атлантически“, „Общински“ и улица „Сан Стефано“. Предвидени са и 17 маси с площ 2 квадратни метра на Покрит книжен пазар. Заявления за участие ще се приемат в касовия салон на общината от 27 до 31 януари, включително.

Предвидените позиции за желаещите да участват в базара ще бъдат разпределени чрез жребий от комисия, определена със заповед на кмета и обявени на сайта на общината на 4 февруари.

До 5 февруари заявилите участие в базара имат възможност да откажат предоставената им площ. След този срок на всички класирани участници ще бъде издадено разрешение за поставяне, за което ще дължат съответните такси определени в Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Хасково.

Както Haskovo.info писа, тази седмицата първите мартенички и валентинки вече се продават в дървени къщички в центъра на Хасково.

Първите мартенички и валентинки вече се предлагат в Хасково

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.