Хасково

Четири дами от хасковското поделение положиха клетва

Тържествен ритуал по полагане на военна клетва от военнослужещи от Втора механизирана бригада се проведе в Стара Загора, съобщават от областна администрация.

На церемонията беше и подполковник Светослав Годинов командир на хасковското военно формирование 52 740. Пред него и пред присъстващите клетва положиха и редниците Янка Али, Виктория Иванова, Тони Христова и Елица Георгиева от хасковското военно формирование.

Клетва

Гости на събитието бяха старозагорският митрополит Киприан, областният управител на Хасково Стефка Здравкова, областният управител на Стара Загора Гергана Микова, зам.-областният управител на Хасково Митко Петров, генерали, офицери и близки на военнослужещите.

Командващ клетвата бе бригаден генерал капитан Йорданов. Приветствено слово на церемонията произнесе бригаден генерал Стоян Шопов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мале
Мале
24.01.2020 17:47 17:47

ЕИЙЙЙ КО ДОЖИВЯХМЕЕЕЕЕ
ДАМИ ДАВАТ КЛЕТВА ЗА ВЯРНОСТ
МЪЖЛЕНЦАТА СИ СКУБЯТ ВЕЖДИ И СЕ ОБЕЗКОСМЯВАТ
НА КЪДЕ ОТИВА ТААА БЪЛГАРИЯ

африкански вожд
африкански вожд
24.01.2020 21:10 21:10

„бригаден генерал капитан Йорданов“ Какво е това звание? От къде са го взаимствали? Най вероятно от Африка?

Bsks
Bsks
25.01.2020 12:55 12:55

Bravo jiber

Back to top button