Огромен пожар до гарата в Хасково, подпали се автоморга – ВИДЕО

Хасково

Десетки автомобили горят в авто морга до жп гарата в Хасково.

Огънят е пламнал в ранния следобед и за минути е обхванал огромна част от бракуваните коли. Горят и сухи треви около моргата, а пушекът достига на стотици метри от мястото и се вижда от далече.

Пожар

Хората в района разказаха пред Haskovo.info, че пламъците буквално за няколко минути са обхванали автомобилите.

На помощ дойдоха пожарни от Харманли и Димитровград. Пристигна и кметът Станислав Дечев. От общината и ВиК осигуриха водоноски в помощ на огнеборците. Пожарникарите спасиха и вързано куче, към което застрашително идваха пламъците.

В крайна сметка огънят беше потушен. Изгоряха близо 100 автомобила. Предстои описването на щетите и установяването на причините за пожара. Не е изключен и умишлен палеж. Обектът ще бъде проверен от отговорните институции.

Пламнаха и боклуци в дерето на „Република“

Прокуратурата разследва пожара, при който изгоряха над 100 стари коли в Хасково

Късно е подаден сигналът за горящата автоморга в Хасково

5 коментара

  • „Хората в района разказаха пред Haskovo.info, че пламъците буквално за няколко минути са обхванали автомобилите.“
    Навежда на мисълта за умишлен палеж.

  • Росе, не се давай на онази проста любимешка селянка. Съди я до дупка, за всички което ти причини. Трудово-правните дела са безплатни. Не си тръгвай доброволно. Постави я в шах и ако те съкрати ще я осъдиш поне по три параграфа! Можеш такъв урок да и дадеш на тази простачка, че цял живот да се гърчи. Ти си в правото си, а не оная неуравновесена, нервозна и безчувствена тиранка. Давай Росе, ти си в пъти над нея!

  • Какво е станало с двете кучета вързани на различно разстояние едно от друго? Някой има ли информация? Репортерите да споделят, ако знаят.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.