Регион

15-годишна инсценира нападение, за да заздрави връзката си

Полиция15-годишна девойка от тополовградското село Българска поляна инсценира нападение, заради влошени отношения с приятеля си, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера в дежурната част на полицейското управление в Тополовград е получено съобщение от кмета на селото, че предния ден вечерта 5 неизвестни лица с маски на главите са нападнали непълнолетното момиче в дома й в селото и са я завързали за стол в една от стаите.

От оперативно-издирвателните действия на полицейските служители става ясно, че девойката живее на семейни начала с 16-годишен младеж, с когото имат 5-месечно бебе. Отношенията им обаче се влошили и тя решила да инсценира нападението с цел „заздравяване на връзката“ като използва за това 15-годишен бивш приятел.

Във въпросната вечер тя изпратила настояшия си партньор до магазина, сигнализирала на бившия си, който пристигнал, завързал ръцете и краката й с перде за стол и напуснал дома й. 30 минути след това гаджето й се прибрало и я „освободило“.

Материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура по компетентност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
emo
emo
13.11.2009 18:56 18:56

мангалска работа

Анонимен
Анонимен
04.12.2009 9:51 9:51

mila tova ne e nachina da prevlechesh vnimanieto na edin maj,,,ili da zazdravish vrazkata vi…f

Back to top button