Регион

Хасковлия пострада тежко при катастрофа край Клокотница

Хасковската колаХасковлия пострада тежко при катастрофа. Пътният инцидент стана днес по обяд по пътя между селата Клокотница и Горски извор. Сблъскали са се Ауди с гастарбайтери, пътуващи от Виена за Турция, и джип Тойота с хасковска регистрация.

Шофьорът на джипа, който е хасковлия, е пътувал към Горски извор. Аудито е управлявал 21-годишният Сали Чакър, който е бил в колата с майка си и баща си, разказа треперещият от притеснение шофьор пред Haskovo.info.

Сали ЧакърТой бе категоричен, че е карал с 90 км/ч и се е движел в собственото си платно, когато Тойота-та го е ударила странично и той излетял от пътя.

Хасковската кола бе по капак на платното. Задното и част от страничните стъкла бяха изпочупени. В колата се виждаха само разпилени блистери с хапчета и мъжки дезодорант.

Все още не се знае какво е точното състояние на хасковлията, съобщиха за Haskovo.info от полицията. По първоначални данни мъжът е със счупен крак и контузия на гръбнака.

Разпилените части по пътя

Разпилените части по пътя

Колата, в която е пътувало турското семейство

Колата, в която е пътувало турското семейство

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
neli
neli
11.11.2009 15:02 15:02

Редактори, пише се гастАрбайтер.

Back to top button