Спорт

Любо и Веселина: Слави Трифонов е по-строг от нашите треньори

Любо и ВеселинаС второ място от открития турнир за купа „БОЙ-МАР“ се завърнаха малките танцьори на хасковския клуб „Гранд“ Любослав Стоев и Веселина Бирбучукова.

„За малко изпуснахме първото място, но пък спечелихме точките, които са ни необходими, за да преминем в клас С„- разказаха днес Любослав и Веселина. Тъй като треньорите им Павлина и Николай участват в тв шоуто „Dancing Stars“ подготовката им за това състезание са провели Росен Бисеров и Лилия Петрова. 

Откритият турнир за купа „БОЙ-МАР“ се проведе през уикенда в София. По време на престоя си в столицата Любослав и Веселина са били сред публиката по време на живото излъчване на „Dancing Stars“. „След предаването Слави много се кара на водещите„, издадоха с усмивка младите таланти. Те бяха категорични, че гологлавият шоумен е по-строг от техните треньори

В момента Павлина танцува заедно с Годжи в предаването на BTV, а Николай наставлява известният басист от „Шоуто на Слави“ като хореограф.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
rusalka
rusalka
12.11.2009 10:58 10:58

BRAVO NA DECATA SUPER SA 🙂 SAMO TAKA PRODALJAVAITE V SA6TIQ DUH ❗ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

gabchy_13
gabchy_13
11.12.2009 19:34 19:34

bravo vesiii samo taka 😉 ❗

gabchy_13
gabchy_13
11.12.2009 19:36 19:36

mnogo ste dobri bravo mnogo se radvam

Back to top button