Регион

Убийството на мъжа в Димитровград заради снаха му

Трупът на мъжаРоми пребиха до смърт мъж в центъра на Димитровград днес. Побоят станал по обяд на 200 метра от сградата на общината. Основната версия, по която работят криминалистите, е драма в семейството на сина на жертвата, който според официалната информация от полицията е на 53 години.

По обяд днес Митко Иванов, познат като Мустафа, вървял по улицата когато бил нападнат от група хора. Според живеещи в близките блокове те са го удряли с метални боксове, а малко след това 53-годишният мъж издъхнал на тротоара.

Според основната версия на разследващите нападателите потърсили сметка от загиналия защо синът му се държал лошо с жена си. Момичето от чирпанското село Свобода се прибрало вкъщи, недоволна от съжителството с младия мъж. Свекърът пък настоявал тя да се прибере при мъжа си, за да гледа петте си деца. 

На мястото на убийството следи от кръв нямаше. Тепърва предстои аутопсията да установи точната причина за смъртта.

Четиримата нападатели вече са задържани, както и снахата на жертвата. 

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.11.2009 17:30 17:30

Тука пък 53 годишен!?????? Ама че журналисти.

Back to top button