Любопитно

Безплатни бракове в Хасково за Деня на влюбените, две двойки вече се записаха

За поредна година община Хасково ще сключва безплатно граждански бракове на 14 февруари – Ден на влюбените, съобщават от кметството.

Вече са приети заявленията за сключване на граждански брак на две двойки. Haskovo.info припомня, че миналата година на Свети Валентин „Да“ си казаха 7 двойки.

Далеч по-сериозен е интересът към датата 20. 02. 2020 г., съобщиха от ГРАОН Хасково. Заради повторението на цифрите в изписването на датата и твърденията, че тя крие специална, магическа сила, вече шест двойки са се записали да сключат граждански брак в Хасково.

В Димитровград сватбите на 14 февруари са безплатни още от 2015 г. Сега вече има записани две двойки, а за 20 февруари – една. Безплатни са и браковете за Деня на християнското семейство – 21 ноември, както и през седмицата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button