Хасково

Д-р Генчо Пенев в „Светила в българската медицина“

д-р Генчо ПеневПокана д-р Генчо Пенев да бъде включен в енциклопедичната книга „Светила в българската медицина“ са изпратили от великотърновското издателство „Сириус 4“. Очаква се известният хасковски хирург да даде своето съгласие, съобщиха за Haskovo.info от издателството.

В изданието, което ще е с обем от около 600 страници, ще бъдат поместени биографиите на известни лекари от България и снимков материал. Предложението д-р Пенев да бъде включен в енциклопедичната книга е на Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве в Хасково. Изданието е уникално по рода си и такова досега не е правено в България

Haskovo.info припомня, че д-р Генчо Пенев е дългогодишен хирург. Бил е началник на хирургичното отделение на онкодиспасера в Хасково в продължение на няколко десетилетия. Тази година бе удостоен със званието „почетен гражданин“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button