Любопитно

Новата „Златна шевица“ на една сцена с Тони Дачева и Руслан Мъйнов

Певиците Ивана Погосян от Хасково и Женя Арабаджиева от Пловдив създадоха фолклорна формация „Златна шевица“ заедно с добрите музиканти и професионалисти Радослав Илиев и Александър Тодоров.

Ивана и Женя се занимават професионално с пеене от ученическите си години. Завършили са пловдивското музикално училище със специалност Народно пеене и сега са първокурснички в музикалната академия в града. Двете певици са дует от 8 клас и имат само първи места и Гранд при от множеството конкурси, на които са се явявали. Имат и много концертни изяви.

Певици

Сега със „Златна шевица“ продължават да ходят по участия. Преди два дни фолклорната формация беше поканена на частно парти от актьора Красимир Ранков в 5-звезден хотел в Златни пясъци. Там те бяха на една сцена с Руслан Мъйнов и Тони Дачева.

„Много положително и радостно ни прие публиката, много ни харесаха и ни отправиха още много покани за участия“, разказа пред Haskovo.info Ивана Погосян.

Певици

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button