Мениджър, управляващ 15.6 млн. евро ще е ментор в Димитровград

Регион

Първият уикенд на шестдневната Стартъп работилница с Димитър Караиванов стартира на 1 февруари, съобщават от община Димитровград.

Бизнес инкубаторът, който предлага обучение за начинаещи предприемачи с желание да развият собствен бизнес ще започне от 10 ч. в конферентната зала на местен хотел. Практическата инициатива е подкрепена от кмета на общината Иво Димов.

Под ръководството на опитни ментори в три последователни уикенда участниците в програмата ще развият иновативни умения и ще бъдат запознати с начините за създаване на успешна компания. Най-добрите бизнес идеи ще бъдат оценявани от жури и ще могат да кандидатстват по гранд от по 5 000 лв., а в последваща стъпка инвестиционния билет може да достигне 25 000 евро.

Първи ментор ще бъде един от най-успешните мениджъри в България, който управлява инвестиционен фонд за 15.6 млн. евро. Ангел Ангелов е финансов анализатор, консултант и съветник с опит в оценяването на компании и бизнес планирането в различни индустрии в сектори като технологии, комуникации, зелена енергия, производство. Специализирал се в работата със стратегически и частни инвеститори, участвал във финансови сделки в Европа, Азия и САЩ.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.