Любопитно

Семинар и торта за рождения ден на Дорина Инджова в балет „Тангра“

Пореден семинар се проведе в залата на хасковския балет „Тангра“.

Този път настроението беше приповдигнато, защото хореографът Дорина Инджова има рожден ден. Всички бяха почерпени с голяма торта.

Балет

Иначе, за втори път семинар води бившият възпитаник на Инджова – 25-годишният Александър Марков. Сега той е солист в балета на Старозагорската опера. Преди това е работил в Малта, Южна Америка и Средиземноморието. Следва балетна педагогика в НМА „Панчо Владигеров“ в София.

Александър учи балерините на тънкостите на джаз фънка по музика на Майкъл Джексън. Момичетата ще участват с новия си танц на предстоящите фестивали през март в Пловдив и София.

Haskovo.info припомня, че в началото на януари хасковските балерини имаха семинар и с финалиста от шоуто „България търси талант“ танцьорът Реми Тоин. Той преподаваше основно елементи от хип-хопа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button