Любопитно

Мелиса Ариф превръща мечтите си в реалност

Мелиса Ариф получи една дългоочаквана възможност – да работи като арт-мениджър в най-утвърдената софийска частна галерия – „Лоранъ“.

Галерията е собственост на Лаврен Петров, внук на прочутия български художник Цанко Лавренов. „Работата тук е изключително професионална. За всяка представителна изложба се отпечатват каталози. Сътрудници на арт-салона са водещи изкуствоведи, реставратори и арт-дилъри“, разказа пред Haskovo.info Мелиса.

Мелиса

Красивата хасковлийка помага и в другата галерия на семейство Петрови – „Контраст“, която е специализирана за съвременно изкуство. Там тя общува с най-известните ни съвременни артисти, които я вдъхновяват и стимулират в професионален план.

Младата дама твърди, че работата й предоставя уникалната възможност да се изявява в организацията на най-ексклузивните изложби в София с творби на известни имена от миналото, като Владимир Димитров – Майстора, Златю Бояджиев, Никола Танев, Илия Бешков, Димитър Казаков – Нерон, Лика Янко, както и съвременни артисти като, Греди Асса, Вихрони Попнеделев, Оник Каранфилян и много други.

Мелиса

Haskovo.info припомня, че Мелиса Ариф е бакалавър по Изкуствознание и арт-мениджмънт от НБУ – София и магистър по История на изкуството от университета Unife в град Ферара, Италия.

Опитът, който Мелиса натрупва покрай семейните галерии „Пикасо“, които са утвърдени във Варна и Хасково и вече 25 години се развиват успешно, предоставя на младата дама сегашната възможност за развитие.

Мелиса

Мелиса споделя, че е много благодарна на съдбата и семейството си, което я е насочило по правилния път, и това й дава възможност да работи с най-утвърдените професионалисти в бранша.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
заинтересован
заинтересован
02.02.2020 17:11 17:11

Пропуснали сте да напишете тарифата и’.

Боби
Боби
03.02.2020 22:59 22:59

Браво!

РЗИ
РЗИ
07.02.2020 15:13 15:13

20 годишмо дете прилична на 50 годишна леля

Back to top button